Telling stories for a living

Prison Break – Seizoen 3

Het voorbije weekend heb ik mijn schade ingehaald en alle dertien afleveringen van het derde seizoen van Prison Break bekeken. De avonturen van Michael en Linc blijven duren en ze hebben me (nog steeds) geen enkel ogenblik verveelt. Sterk! Het spijtige aan de zaak is dat het natuurlijk weer serieus spannend eindigt, waardoor het uitkijken is naar het vierde seizoen, of moet ik zeggen de tweede helft van het derde seizoen, want normaal zijn er altijd 23/24 afleveringen geweest en deze keer dus maar dertien. Zou dat iets te maken hebben met die staking van de scenaristen niet zo lang geleden? Me thinks so.
In ieder geval: Sarah is dood (spijtig), Michael is op wraaktocht, Linc en LJ zijn samen en vrij (maar ik vermoed dat ze Michael toch nog gaan helpen), Sucre zit in de gevangenis samen met Teabag en Bellick (waarvan de eerste iets in zijn schild voert met zijn non / hoer) en Whistler is samen met zijn knappe, maar oh zo slechte madame op een missie, samen met Alex Mahone (en dus ook op de vlucht voor Michael die wraak wil voor de dood van Sarah).
Genoeg stof dus om van een cliffhanger te spreken en mij te laten smachten naar het volgende seizoen! Ik had het niet gedacht, maar na drie seizoenen is Prison Break nog altijd een hele sterke serie.
Update: Sarah komt terug in seizoen 4! Het ziet er goed uit… meer Prison Break nieuws over seizoen 4 vind je hier.

5 Comments

 1. Linn

  Ik heb nog geen enkele aflevering van geen enkel seizoen van Prison Break gezien. Speciaal hé!? :p
  Hoe lang hebben die 13 afleveringen samen geduurd?

 2. Unexpected

  13 x 45 minuten 🙂

 3. vince

  ja, da er maar 13 afleveringen zijn dit seizoen komt inderdaad door de staking van de schrijvers in HollyWood, net zoals er van heroes maar 11 -12 afleveringen ofzo zijn . Wel kak, maar in September worden de volgende afleveringen getoond in USA…

 4. Unexpected

  Ja nog eventjes wachten spijtig genoeg…

 5. Mieke

  Zullen Sara En Michael Dan Weer Samen Zijn? Want Sara Komt Wel Terug, Maar Vormen Michael En Sara Een Koppel .. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑