Telling stories for a living

Project

Mijn huidig project @ work begint zijn finale vorm te krijgen. De software suite is klaar en ziet er goed uit, de testen lopen goed en de performantie is sterk gestegen ten opzichte van de vorige oplossing, alsmede de stabiliteit. Super dus. Maandag starten de pre-piloot testen bij de gebruikers, twee weken later de piloot testen en nog is twee weken later gaat alles in productie naar een gebruiker of 6000.
Bloed, zweet en tranen, miserie en shit problemen maar eenmaal alles doorploeterd is het toch bevredigend om het geheel te zien samenkomen en werken. Did I ever mention I love my job? 🙂
Als alles goed loopt zoals gepland, zal binnen een dikke maand het geheel in productie staan en dan draag ik het beheer ervan over aan de system admin’s. En dan begint voor mij weer een nieuwe uitdaging. Tof toch? Hands on met vanalles en nog wat, ervaring opdoen en u amuseren in een groep toffe collega’s.

2 Comments

  1. Lentesneeuw

    en meer moet dat niet zijn! Alvast proficiat met het bijna voltooide project :o)

  2. Unexpected

    dank u wel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑