Telling stories for a living

't Zonneke

Vandaag was een topdag zeg ik U! Deze middag met de collega’s een terraske gelegd, het allereerste van het jaar!! En het was goed vertoeven, in die eerste lentezonnestralen. Toen ik daarnet over de E40 zoefde richting mi casa, gaf de onboard temperatuurmeter maar liefst 21.5 graden celsius aan… de lente is officieel begonnen mannekes en van mij mag het zo verder gaan tot aan de herst. Maar dat zal wel teveel van het goede zijn denk ik… Profiteren dus.

1 Comment

  1. Linn

    Ik heb deze middag een heel kort fietstochtje gemaakt en deze avond ben ik gaan joggen. Ik denk dat ik dus wel goed geprofiteerd heb van dat zonnetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑