Telling stories for a living

Mijn Restaurant – Nabespreking

Het was alweer een bangelijke aflevering en ons Ghislaine heeft mijn eerder genoemde verwachtingen perfect ingelost. Dat meisje is ziekelijk jaloers, haar vriend lijdt daar onder, haar personeel, haar klanten en dus ook haar zaak! Als er van die trouw tussen haar en Pieter ooit meer komt dan een verloving, dan vrees ik dat dat wel is even rap zou gedaan kunnen zijn… Die jongen doet zijn best om zijn zaak uit de grond te stampen, probeert een situatie met klanten recht te trekken die zij scheef doen gaan heeft en dan moet hij zich nog excuseren ook! On-ge-lo-fe-lijk!
En dan haar commentaar op de andere resto’s: op alles had ze wel iets aan te merken. En daarna waren er nog complotten ook, hehe. Ik kan niet wachten om te zien hoe ze zal reageren op de uitspraken van Pieter en zijn personeel over haar aanwezigheid en over hoe Pieter naar die “babes” keek en ermee omging… dat gaat nog vonken geven!
In Leuven liep de bediening effe scheef, maar Wouter heeft zich op het eerste zicht goed herpakt. Way to go! Antwerpen is ook goed bezig en ik vermoed dat Britt ook een kort leven beschoren zal zijn in de Matizze. En maar goed ook, want daar lopen de streken vanaf.
Last but not least: Exquisa. Goed bezig. Punt.
Tot zo ver mijn “Mijn Restaurant” schrijfsel voor vandaag… donderdag ongetwijfeld meer.

3 Comments

 1. Sven

  ik moet zeggen de Pieter zonder Ghislaine is nen helen andere en van de slag ook een pak symphatieker.

 2. Unexpected

  Amai nog niet! Maar Ghislaine zorgt natuurlijk wel voor leuke TV hé…

 3. marieke

  ja ghislaine, das soms de reden waarvoor ik kijk :p
  die s gwn te erg :s
  grow up girl 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑