Telling stories for a living

Weekend

De week is voorbij gevlogen! Mede dankzij het feit dat ik de voorbije week serieus wat tijd in een lopend project heb gestoken op het werk. En het is nog niet in orde. Volgende week verder werken dus, maar eerst en vooral: weekend! Spijtig genoeg zijn de weergoden ons (volgens de Cruise) slechtgezind en mogen we ons aan de nodige regenbuien verwachten.
Morgen ga ik richting Mobistarshop om mijn “oortje” op te halen dat al een week op voorraad is en op mij ligt te wachten en terwijl eens horen of er nog geen nieuws is voor een holster voor de Cruise. Daarna thuis een beetje opruimen denk ik, beetje bijlezen en eventueel een Exchange 2007 config opzetten. En dan zal het alweer avond zijn denk ik. Zondag = rustdag. TV kijken, F1 (?) en wat rondhangen. Niet te zot doen.
En u? Wat doet u dit weekend?

1 Comment

  1. Junni

    Wij zijn naar 3 feestzalen gaan kijken. De eerste en laatste waren overduidelijk de beste. Vandaag krijgen we nog prijzen aan normaliter van de laatste zaal. Ben benieuwd.
    Voor de rest was het stil dit weekend in webdev-land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑