Telling stories for a living

Mijn Restaurant – De Charlekijn Sluit?

Ik lees net bij collega-blogger Beau dat hij uit goede bron heeft vernomen dat De Charlekijn zijn deuren zal sluiten deze avond. Ik begrijp Beau in zijn redenering, maar als het waar zou zijn: woohoo voor Leuven. Sorry voor de mensen die achter De Charlekijn staan/stonden, maar ze zijn veel te zelfzeker vind ik… ge zou bijna denken dat het Antwerpenaars zijn ;-). Grapje hé mensen!
Anyway, allemaal niet zeker tot het zeker is natuurlijk, straks op VTM. Ik ben is benieuwd of Beau zijn bronnen juist zijn.

7 Comments

 1. Etienne

  Wel wel goed dat ze er uit liggen.
  zo een DIKKE NEKKEN. vooral Kris!
  Ik Schaam me dat ik van Gent ben.
  Ik zal daar nooit binnengaan.
  Laat dan die lieve Limburgers maar winnen.

 2. Thomas Verborgt

  via via, via wie? Sukkel!

 3. Unexpected

  @ Etienne: ik ga volledig akkoord, ze waren te zelfzeker en ik denk dat ze daarop afgerekend zijn.
  @ Thomas: als je niets zinnig kan zeggen, kan je misschien beter niets zeggen? Laat die tekenen van onmacht maar achterwege…

 4. cornette eddy

  ik vind het jammer dat ze moesten sluiten maar het is wel terecht de bedoeling was een restaurant en geen brasserie

 5. pessemier curd

  de mensen van gent moesten gewonnen zijn ik kan dat nog altijd niet geloven dat ze er nu al uit liggen ik zou graag eens weten met hoeveel sms berichten ze verloren hebben dat is nooit getoont op v.t.m dat versta ik niet goed ik denk dat jullie kunnen zeggen wat jullie willen

 6. shaunii

  Ze sluiten hun deuren .. Het staat in de krant !

 7. Unexpected

  Dan toch geen akkoord gevonden met de huisbazin nee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑