Telling stories for a living

Boekhouding

Vanavond mijn boekhouding in orde gezet zie. En het was hoog tijd, want voor 20 april moeten alle inkomende en uitgaande facturen voor Q108 bij de boekhouder zijn. Eigenlijk vroeger, want hij moet die voor die datum bij onze goede vrienden van de overheid indienen. Had ik al gezegd hoe handig ik een boekhouder vind? Inkomende facturen inscannen, rar’en en doorsturen. De uitgaande heb ik al digitaal staan dus die bundel ik ook in een rar-bestand en attach ik mee aan de mail richting boekhouder. That’s it. En de maand erna krijg ik een factuur voor zijn diensten. En dat factuur, dat breng ik dan weer in bij het volgend kwartaal. En de cirkel is rond.

4 Comments

 1. Serge van Ginderachter

  Mijn zelfgemaakte BTW aangifte gaat morgen de post op. BTW overschrijving is gemaakt. BTW voorschot mei en juni zijn geprogrammeerd. Boekhouder beetje gebeld voor nieuwe details.En nog een hoop shit.
  http://www.vanginderachter.be/2008/dagtreindagtrein/
  Maar ik zou niet willen ruilen voor terug een 9to5 drone te gaan spelen.
  O ja, en rar? Wtf?

 2. Unexpected

  Jaja rar 🙂 compressie rules he Serge. Is sterker dan zip en mijn boekhouder is ook een “rar” mens 🙂 met 1 “A”!

 3. Serge van Ginderachter

  bzip2 rules

 4. Junni

  En wat betaalt ge zo’n boekhouder gemiddeld Unex?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑