Telling stories for a living

Sporten / Motivatie

Ja ja, een dagje later dan gepland. I know. Anyway, onderstaand persbericht van Enchanté vloog mijn mailbox gisteren binnen en als je zin hebt om je slechte gewoontes aan Ilse op te biechten, maak je kans op een jaarabonnement is een fitness centra! Checkt it out if you want to.

“Wat is jou motivatie om te sporten?

Ben je lid van een sportclub en tussen 18 en 30 jaar oud? Dan krijg je als lid van CM Midden-Vlaanderen tot 30 euro sportkorting per jaar.

Vermits wij uit goede bron vernomen hebben dat het slecht gesteld is met de gezondheid van de blogosfeer doet de CM samen met Markee er een schepje bovenop. Ga langs bij Kerygma, biecht je ongezonde gewoontes op en wie weet krijg jij een jaarabonnement in Health City aangeboden. De wedstrijd loopt af op 10 april … dus haast je. De winnaar wordt door Kerygma gekozen.

Je kan de CM campagne op mijnmotivatie.be of youtube zien!”

2 Comments

  1. Linn

    Dat het slecht gesteld zou zijn met de gezondheid van de blogosfeer verbaast mij wel. Soms lijkt het wel of elke blogger een jogger is. 😀

  2. Unexpected

    Haha das waar 🙂 maar het is niet omdat je 2 lessen volgt van Start 2 Run dat je een atleet bent he ;-). En als we veel bloggen, zitten we ook veel achter de PC en dat is dus tijd die we niet spenderen aan sporten natuurlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑