De radio is geïnstalleerd en getest en ik kan er maar één ding over zeggen: WOW! Ten opzichte van mijn vorige radio (een Pioneer notabene) is de geluidskwaliteit enorm veel verbeterd, veel afstelmogelijkheden, nette mp3 weergave, gemakkelijke en straight-forward navigatie van de menu’s en perfect fit met het dashboard kwa kleuren en zo. Het enige wat nog niet werkt is de iPod aansluiting omdat ik de stroomkabel niet uit zijn “socket” kreeg wegens het ontbreken van de correcte tool. Zonder zo een tool krijg je het kabeltje niet los of het is kapot dus ga ik dat later doen, als ik zo een gereedschap gevonden heb. Is niet dringend. Ik heb wel al de nodige kabels getrokken dus alles is “ready”.
En terwijl ik bezig was het ik ineens de Brodit houder voor mijn HTC Touch Cruise geïnstalleerd zodat ik nu de telefoon gewoon in zijn houder kan schuiven: opladen on the road en GPS navigatie waar je ze moet hebben. Alleen nog eens mijn bluetooth oortje zoeken zodat ik handsfree kan bellen (al denk ik dat de speaker van de telefoon sterk genoeg is om dat zo te doen… to be tested).
Foto’s volgen dit weekend wel. Me is happy.