Toen ik terugkwam uit verlof, stond er hier een pakket van DHL te blinken: mijn nieuwe autoradio met bijhorende iPod-aansluiting waren toegekomen. En dat was het gemakkelijke gedeelte, de onderdelen bestellen en betalen. Nu wacht mij de “zware” taak van al dat gedoe te installeren en dus mijn dashboard half te demonteren, de nodige kabels te trekken naar het handschoenkastje (voor de iPod) en dan de nieuwe radio aan te sluiten, alles vast te vijzen en het dashboard terug in elkaar puzzelen, en dat allemaal zonder brokken te maken. Ik ben eens benieuwd. Gelukkig heb ik genoeg gidsen gevonden op het net om mij bij te staan. Eén van de dagen eens werk van maken zie.
Ah ja, en de houder en bevestingspunten voor mijn smartphone zijn ook toegekomen, dus die installeer ik dan opeens mee hé. Foto’s volgen nog.