Telling stories for a living

Google Reader Probs

Google Reader, mijn geliefkoosde RSS lezer van tegenwoordig, doet al een paar dagen serieus vies en ambetant. Af en toe zie ik dat hij “updated items” aangeeft op een site en als ik dan klik, dan toont hij “no items”… very weird! Een ander probleem dat soms opduikt, is dat ik een van de site zie staan als “updated”, maar als ik er op klik dan blijft hij op “loading” staan en gebeurt er niets. Zouden de mannen daar bij Google een of ander update’tjen aan het uitvoeren zijn of zo?

3 Comments

 1. p.

  Oef, dan ligt het niet bij mijn browser, maar is het algemener blijkbaar. ‘k Heb er namelijk ook al even last van. )-:

 2. Linn

  Aha, bij mij doet Google Reader ook vreemd.
  Leuk trouwens dat mijn blog je deed bekeren tot het fenomeen postcrossing. 😉

 3. Unexpected

  Tis bij iedereen blijkbaar… gelukkig maar 😉 ja leuk inderdaad, kende het niet maar vind het super 🙂 nog is bedankt he!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑