Telling stories for a living

Autoradio's

Iemand ervaring met bepaalde merken? Mijn vorige was een Pioneer, waar ik wel tevreden van was, maar ik zou wel eens durven te veranderen. Ik zie in de “boekskes” Kenwood modellen voor 89€ met mp3 ondersteuning en een AUX-IN waarop je eender wat kan aansluiten (iPod bijvoorbeeld). Verder zijn er dan ook de betere merken zoals Alpine, waar je rond de 250€ betaalt voor een gemiddeld model met mp3 maar zonder iPod aansluiting (wel via optionele kabel).
Los daarvan ben ik ook eens aan het zien naar de originele radio’s van VW: dat maakt het moeilijker voor dieven om hem eruit te halen + daar is een kleinere markt voor denk ik? Via Ebay al gasten gevonden die zo een zaken nieuw verkopen: met een cd-lader die mp3 ondersteunt + een iPod adapter komt het met verzendingskosten op 420€. Dezelfde radio maar met een 6 cd-lader en de iPod kabel komt op 520€. Dat laatste vind ik een beetje teveel van het goede dus dat geef ik niet denk ik… ik zal dan wel de cd eens veranderen ;-).
De grote vraag is dus: een VW radio (is in feite Blaupunkt) met mp3 cd-lader voor 1 cd + een iPod aansluiting kopen oftewel een “standaard” radio van een ander merk. Uw advies wordt geapprecieerd!

2 Comments

 1. p.

  Ik rij rond met een VW model 2007. Daar zit in de console mono GPS (pijltjes) en radio met MP3 leesmogelijkheid. Ofwel de GPS DVD ofwel de audioCD in de lezer. Met als extra optie de ipod aansluiting in middenconsole.
  Gebruik veel liever TomTom externe GPS dan dat VW gedoe. En de ipod aansluiting heb ik nog niet gebruikt, je kan er blijkbaar maar de eerste 6 folders mee lezen / bedienen.
  Tegenwoordig zitten er dan ook altijd MP3 CD’s in de lezer.
  p.

 2. Unexpected

  Ik ga voor de VW radio ZONDER gps gaan, met 1 cd met mp3. In optie pak ik de ipod kabel met oplaadfunctie die ik in het handschoenkastje ga laten leggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑