Telling stories for a living

Knight Rider

Wie herinnert er zich Knight Rider niet, de serie met die zwarte Pontiac Firebird vol snufjes en David Hasselhoff achter het stuur, vechtend tegen het kwaad. Er was al een tijdje sprake van een vervolg en halverwege vorige maand is dat de piloot aflevering online gegaan in de USA.

Knight Rider

KITT, Knight Industries Two Thousand – de auto dus, is vervangen door een Mustang Shelby en heet nog steeds KITT – Knight Industries Three Thousand. De nieuwe driver is de zoon van de oude, die zelfs nog eventjes opduikt in deze piloot aflevering! Vanaf het eerste moment zit de sfeer er direct terug in en is het nostalgisch gevoel hoog… want ik kan me nog perfect inbeelden hoe ik vroeger, halverwege de 80ies als kleine pagadder achter het scherm gekluisterd zat voor de avonturen van KITT.De piloot was dus dik in orde en van mij mag er gerust meer komen. Het verhaal is zeker zo goed als vroeger en borduurt verder waar de originele serie gestopt is. Erg fijn voor de “oldskool” fans zoals mezelf ;-).
Kijken mensen! En om met een quote van KITT af te sluiten: “I am the Knight Industries Three Thousand. You may call me “K.I.T.T.” ”

6 Comments

 1. Junni

  Jieehaa, zalig! Dit was een van mijn favoriete series vroeger.

 2. Unexpected

  Amai nog niet! En als je de nieuwe versie gezien hebt, zal dat terug zo zijn.

 3. G

  is toch ni t zelfde 🙁

 4. Unexpected

  ha nee, maar anders is niet altijd slechter he 😉

 5. Junni

  En met zo’n voiture in de film, kan dat niet anders dan goed zijn (hoewel ik al gehoord heb dat het gene vette is?)

 6. Unexpected

  bwa pas op 🙂 valt goed mee, maar blijft natuurlijk Amerikaanse brol he 😉 is geen Deutsche Grundlichheit he…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑