Telling stories for a living

IAM

Oftewel “Identity & Access Management” is tegenwoordig “hot”. Voor mij is het nog redelijk onbewandeld terrein maar ik heb er al genoeg over gehoord om interesse te hebben voor meer. Na een kwartiertje Google’en heb ik al enkele interessante sites gevonden met broodnodige basisinformatie. Lezen dus, allé als u interesse hebt voor IAM. En als u nog goede resources hebt, post ze maar in de comments, firma Unexpected dankt u op voorhand.

2 Comments

  1. Eden

    Vorig jaar naar een lunch van VASCO (http://www.vasco.com/) geweest en die mannen zijn ook heel goed bezig.

  2. Unexpected

    Ah eens gaan piepen. Die naam zegt mij precies iets?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑