Telling stories for a living

Morgen = Gratis Werken

Jep. Als u net als mezelf bediende bent, dan werkt u morgen gratis. Spijtig genoeg leef ik niet gratis morgen, want mijn vervoer, mijn eten en drinken, mijn doen en laten zal net zo duur zijn als vandaag. Arbeiders en freelancers zijn wel betaald morgen. Oneerlijk? Natuurlijk wel. En om dat te wreken neem ik morgen een half dagje recup (jaja, ik weet dat dat uren zijn die ik al gepresteerd heb, maar dan heb ik tenminste het gevoel dat ze mij niet liggen hebben ;-)).

3 Comments

  1. Serge van Ginderachter

    Dat doet er mij aan denken dat ik vanavond mijn fakturen moet opmaken.

  2. Christophe

    Ik krijg, als freelancer, als het ware compassie met jou bediendestatuut 😉

  3. Unexpected

    Lach er maar mee 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑