Telling stories for a living

Lien Van de Kelder Gaat Naakt!

U kent ongetwijfeld Lien Van de Kelder al? Neen? Dan wordt het hoog tijd dat u ze leert kennen, want Lien is een erg aantrekkelijke jongedame en het is maar een kwestie van te stemmen om haar naakt te zien gaan. Inderdaad, een heuse striptease. Met dank aan de gasten van Enchanté voor de info!

Lien vd Kelder uit de kleren op Humo’s Pop Poll!
Humo’s Pop Poll de Luxe presenteert:
Stem Lien Van de Kelder uit de kleren op www.humo.be

Máándenlang heeft een team van stylisten (hetzelfde dat verantwoordelijk is voor de al jaren zijn dienst bewijzende look van Guy Mortier) zich het hoofd gebroken over wat copresentatrice Lien Van de Kelder op de avond van de uitreiking van de Pop Poll-medailles zal dragen. Ze hadden zich de moeite kunnen besparen, want wat blijkt nu? Lien is de laureate in de categorie ‘Wie zou u graag uit de kleren zien gaan’ en heeft er op de koop toe mee ingestemd op 3 maart ook écht te strippen voor de pakweg 15.000 toeschouwers in het Antwerpse Sportpaleis. De enige voorwaarde: 100.000 mensen moeten een petitie komen tekenen. Waar wacht u nog op? Eén adres voor de Lien Van de Kelder bloot-petitie en alle andere info over Humo’s Pop Poll de Luxe. De Pop Poll gaat door op maandag 03-03 in het Sportpaleis. Tickets kunnen nu nog hier besteld worden.

5 Comments

 1. G

  gaan we ni live zien ????

 2. Unexpected

  Heheheh 🙂 waarom niet?

 3. gerre

  jummieee!

 4. Loyens

  Fake naakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑