Telling stories for a living

A Lot Like Love

Nu op VijfTV: de première van “A Lot Like Love” met Ashton Kutcher (u weet wel, het vriendje van die ex van Bruce Willis, Demi Moore) en de oogstrelende Amanda Peet (kennen we van o.a. The Whole Nine Yards). Een redelijk voorspelbare romantische komedie, maar ik vind het een bangelijke film. Ik heb hem drie jaar geleden in de cinema gezien, er thuis nog van genoten op DVD en ik kijk er nu terug naar op TV. Melig? Of course. Happy ending? Yes sir. Chick Flic… inderdaad, en toch vond ik die film (en vind ik nog altijd trouwens) een erg leuke manier om twee uurtjes van mijn tijd te spenderen.
En de soundtrack is ook volledig mijn ding: Hooverphonic, Eagle Eyed Cherry, Chicago,… ik heb die soundtrack indertijd in de States gekocht, via Amazon, omdat hij hier bij ons niet verkrijgbaar was (ik vraag me af waarom en of hij nu wel al te koop is).
Anyway, als u niet aan het kijken bent, ga eens naar de videotheek (of sprokkel door die verzamelbakken met DVD’s aan 4€). U gaat er geen spijt van hebben (alleen al door Amanda haar verschijning… Rrrrr!).
PS: Amanda speelt mee in de toekomstige X-Files movie…

2 Comments

  1. Serge van Ginderachter

    Ik heb hem nog niet gezien, en behalve de resume op Telenet TV weet ik er niets meer van.
    Maar die resume deed me sterk denken aan het verhaal van “When Harry Met Sally”?

  2. Unexpected

    Awel ik zou er toch naar kijken 😉 is wel beetje zo en cliche en voorspelbaar maar toch heel genietbaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑