Telling stories for a living

Boarden!

Had mij twee weken terug gevraagd of ik dit jaar op sneeuwvakantie ging en ik had u tot mijn spijt moeten mededelen dat ik het er dit jaar niet goed uit zag. Vandaag kan ik u vol genoegen vertellen dat ik dit seizoen niet één keer maar twee keer op sneeuwvakantie ga! Woohoow!
Het was wel een “close call” voor de eerste trip, want in het hotel waar de rest van de bende zit, was er geen plaats meer. Gelukkig hebben we na het nodige speurwerk nog plek gevonden net achter het hotel, in een leuke chalet. En het was het laatste verblijf voor die periode (tenzij je 1200€ per persoon teveel hebt) dus het is echt van geluk spreken! Het wordt wel zelf koken, maar das niet erg, dat is altijd al zo geweest op sneeuwvakantie. Mijn boek van “SOS Piet” mee en dat komt in de sjakosse ;-).
De place 2 be is dus Saint-Martin De Belleville, gelegen tegen Les Menuires en Val Thorens. Er ligt 120cm sneeuw en er valt nog regelmatig sneeuw bij dus dat ziet er heel goed uit. De skiliften vertrekken op wandelafstand van de slaapplaats en de winkels enzo zijn ook in die omgeving. Ideaal. En ik ben al gaan boarden in “ValTho” en het was daar dik in orde (al blijf ik Tignes beter vinden, maar ik denk dat dat een subjectieve reden heeft).
Swat, volgende week vrijdag(nacht) vertrekken tot de zaterdag erop. Mijn verjaardag zal dus in de bergen gevierd worden. Woohoow!
En dan nu alles bij elkaar zoeken van snowboard gerief en nog zien dat ik mijn plank deze week kan binnensteken voor een full option wax beurt. Spannend!

2 Comments

  1. dirk

    een website of zo van de chalet… want ik ben opzoek naar iets in die aard voor volgend jaar… 🙂

  2. Unexpected

    Geen website van “die” chalet. Gewoon de site van Les 3 Vallées… http://www.les3vallees.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑