Telling stories for a living

Moe!

Ik ben moe. Simpelweg moe. Oorzaak? Te laat gaan slapen en te vroeg opstaan. Ik ga de laatste tijd niet slapen voor 1u en ik sta op om 6u. Als het dan een drukke dag is geweest @ work, dan ben je dus moe. En ik weet wat de oplossing is, namelijk op tijd gaan slapen, maar het komt er niet van. Het zit namelijk zo dat ik meestal zo “mijn klopke” krijg tussen 18u en 20u maar eenmaal acht uur gepasseerd herleef ik terug en kom ik er weer door. Vol energie. Zeer eigenaardig.

4 Comments

 1. Serge van Ginderachter

  Ik ken dat gevoel perfect. Vervelende vicieuze cirkel.

 2. Unexpected

  De vraag is, wat doe je er aan???

 3. Christophe

  Ik heb ongeveer hetzelfde probleem. Geraak niet voor twaalven in bed en moet er iets na zes uit. Na het middageten ben ik eerder een zak patatten dan wat anders.

 4. Unexpected

  Goh een zak patatten ben ik nu ook niet. Maar toch… er is ruimte voor verbetering ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑