Telling stories for a living

Jericho – Seizoen 2

Jawel, ze zijn er in de “States” aan begonnen, aan het tweede seizoen van Jericho, u weet wel die serie over die nucleaire aanvallen over gans de VS waarbij er maar enkele dorpen gespaard bleven, waaronder Jericho.
Het eerste seizoen is gestopt met een cliffhanger vanjewelste, en ik ben echt wel benieuwd om te weten hoe het verder gaat. Ik vraag me af wanneer VT4 met het tweede seizoen zal starten…

6 Comments

 1. dirk

  er zijn al 3 pre-airs beschikbaar heb ik opgevangen? man man… ik hoop dat het niet te lang duurt voor ze hier op tv zijn, of de dvd verkrijgbaar is… 🙂

 2. dirk

  Ik heb gehoord dat ze al 3 pre-airs hebben gelost in america… :s
  ik hoop dat ze vlug hier op tv of dvd zijn!!! 🙂

 3. smartje

  seizoen 2?
  als je de eerste 10 afleveringen wilt,
  just send me a message

 4. Tank0

  fans van jericho , wij hebben jullie hulp nodig .
  zoals al vermeld is de serie opnieuw geannuleerd door CBS
  MAAR
  Er is interesse door verschillende andere studio’s om het over te nemen .Vandaag nog werd bekend dat comcast het zou willen aankopen en sci fi channel heeft ook al interesse getoond .
  de eerste keer wisten we nog niet dat Jericho bestond maar nu moeten we de rangers ( zo noemt de media de fans maar soms ook wel “the resistance unit” ) steunen als je dit een goede serie vind .
  ik vraag je niet om nog eens 40.000 pond apennootjes te sturen maar als je deze serie een derde sezoen wilt geven vraag ik jullie om te mailen .Kost niets behalve een beetje tijd en wat typwerk .
  1. stuur een vriendelijke en beleefde mail naar de aankoopdienst van de zender die Jericho in Nederland/België (info@sbsbelgium.be) heeft uitgezonden om hen te vragen om druk te zetten op CBS om de serie te verkopen aan geinteresseerde concurrenten .Kun je dan ook posten wie dat was in Nederland dan kan ik die info doorgeven
  MAAR
  2. belangrijker is om de andere rangers over heel de wereld te helpen met brieven en mails te sturen naar de juiste personen bij de studio’s .
  neem een kijkje op de BeNeLux thread ( http://www.jerichonet2.com/board/showthread.php?t=1612 ) om alle gegevens te vinden .
  3. teken de petitie ( http://www.petitiononline.com/09272006/petition.html )
  De producers hebben laten weten dat ze de kansen hoog inschatten om de serie verkocht te krijgen maar we moeten vanover heel de wereld voor feedback zorgen . Ze hebben gevraagd om gewone post te sturen om hun mailservers en telefooncentrales te sparen .Ik vraag hier niemand om snailmail naar amerika te sturen maar als je op het forum van die site een berichtje stuurt naar “Bullroarer” dan zal zij u een emailadres bezorgen waar je uw brief naartoe kunt Emailen . de amerikaanse rangers zullen dan uw brief uitprinten en posten voor u . als je niet genoeg engels kent stuur mij dan een Privé Bericht in het nederlands en ik zal u de vertaling zo snel mogelijk bezorgen .
  Ik ben het beu dat een paar mensen in amerika met kijkcijferkastjes onze series de nek omwringen . na het annuleren van battlestar galactica na seizoen 4 en de stopzetting van supernatural trek ik de grens bij Jericho .
  jullie zullen zien dat de tweede reeks hard te lijden heeft onder de budgetbesparingen en de recente schrijversstaking maar het verhaal is bijlange na nog niet af . ik ben de bigbrothers beu en wil nog wel eens fictie zien die niet over ziekenhuizen , dokters of politie (CSI everywhere) gaat . Dus als je fan bent van goede amerikaans fictie doe dan een paar minuten moeite en misschien kunnen we deze strijd tegen de TV windmolens winnen .
  nee heb je , ja kun je krijgen
  NUTS !!!!
  you never know when you might need a
  Tank0

 5. Pauwels Rudy

  Hallo !
  Wie weet er of de SF TV serie Jericho (S1) al ergens tekoop is op DVD ???
  Groetjes,
  Rudy

 6. Mikael

  ik ben zeer geintereseerd in seizoen twee. Is smartje nog in het bezit van de eerste 10 afleveringen van het tweede seizoen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑