Telling stories for a living

Audi R8 V12 TDI

Audi is goed bezig tegenwoordig: de A5 als klassebak, de A4 als mooiste berlines die er volgens mij op dit moment te koop is, de R8 als super wagen,… En nu brengen ze de R8 uit met een V12 TDI motor met maar liefst 500pk en een koppel van 1000Nm!
Voorlopig is het dus nog een conceptcar, maar ik vermoed dat dit wel een weg zou kunnen vinden naar de markt, zeker met de huidige benzine prijzen. Het enige wat mij tegensteekt, is het niet samengaan van een super sportwagen met diesel… al is de tijd van die oude, trage diesels al lang voorbij. Nostalgie zeker?
In ieder geval, ik zou er wel eens een tourke mee willen doen, zo een beest dat dat is!

Audi R8 V12 TDI

3 Comments

  1. dirk

    Ik heb een paar weken geleden in de R8 (mogen) gezeten, en moet zeggen AAAAAAAAAAUWCH! Wat een bak is dat. Als ik ooit geld genoeg heb,… is gewoon een super auto, super merk, afwerking perfect,… Allé ja AUDI gewoon he 🙂

  2. Unexpected

    Ik geloof u op uw woord want ik heb het genoegen nog niet gehad… zou er liever zelf eens mee rijden dan meerijden natuurlijk ;-).

  3. Djivy

    De R8 TDI staat onderhand op de NAIAS-beurs in Detroit en wordt zo goed als zeker realiteit. Met dank aan Audi’s Le Mans-successen met zelfontbranders. Not.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑