Telling stories for a living

Wake-Up Light

Morgen mijn eerste werkdag sinds vorig jaar en dus ook mijn eerste gelegenheid om mijn nieuwste “geraak-uit-uw-bed-want-ge-moet-gaan-werken-systeem” te testen dat de kerstman dit jaar onder de boom heeft gelegd: de Wake-Up Light van Philips.
Ik kan nogal goed door wekkers doorslapen, dus voor de zekerheid zal ik toch maar een backup programmeren, een half uurtje later of zo. Kwestie dat ik niet tot de middag lig te slapen.
Morgen krijgt u dus te horen of ik met succes ben wakker geworden via mijn lichtwekker in combinatie met jungle geluiden (of de zee, ik ben er nog niet uit) en of ik meer uitgerust uit bed kan stappen in plaats van dat gevoel te hebben dat je nog eventjes wil blijven liggen… Sit tight!

Philips Wake-Up Light

3 Comments

 1. Ann

  Een vriend van ons heeft dat ook. Nog niet overslapen, dacht ik. :o)

 2. Christophe

  Ben je wakker of lig je nu nog te slapen? 😉
  Benieuwd of het werkt.

 3. Unexpected

  Jaja het heeft gewerkt! Het licht heeft me niet echt wakker gemaakt, maar ik had het dan ook op 12 gezet (gaat tot 20 kwa lichtsterkte). Ik ben wakker geworden van de fluitende vogels in de natuur en ik was eigenlijk niet zo in the mood om te blijven liggen… in tegenstelling tot anders ;-). Natuurlijk kan dat ook zijn omdat ik dat zo wil (psycho effect enzo) dus ik ga het nog een paar dagen geven! En ik ga de lamp eens iets harder zetten om te zien of dat iets uitmaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑