Zo af en toe doe ik eens wat nieuwe cd’s in, kwestie van mee te zijn en nieuwe dingen te ontdekken. Veel artiesten ken ik al en haal ik sowieso in huis, gewoon omdat ik fan ben. Andere artiesten leer ik kennen via vrienden, via TV, via op café hangen en op de muziek-computer iets horen spelen en dan snel gaan kijken wat de titel en uitvoerder is en natuurlijk ook via het internet. Op blogs lees ik vaak stukjes over mensen hun muzikale geneugten en als ik dat dan niet ken, dan ga ik op zoek naar samples of films op Youtube. En als die eerste introductie mij dan aanstaat, dan durf ik de full cd wel in huis te halen.
Met dat ik de voorbije dagen verlof had, heb ik tijd gehad om rond te neuzen, in de winkels te hangen, het net af te schuimen naar informatie,… waardoor volgende cd’s nu in mijn collectie prijken:

 • Led Zeppelin – Mothership
 • Fixkes – Fixkes
 • Eagles – Long Road Out Of Eden
 • U2 – The Joshua Tree
 • Bruce Springsteen – Magic
 • Stan Van Samang – Welcome Home
 • Regi – Registrated
 • Editors – An End Has A Start
 • Tokio Hotel – Scream
 • Hooverphonic – The President Of The LSD Golf Club
 • Gabriel Rios – Angelhead
 • James Blunt – All The Lost Souls
 • Michal Bublé – Call Me Irresponsible
 • Regi – In The Mix
 • Mega Mindy – Mega Mindy
 • Beirut – The Flying Club Cup

Niet slecht denk ik zo. Gelukkig ben ik hier en daar wat gesponsord, want anders zou het mij weer veel geld gekost hebben. Lang leve kerst en oudjaar niet? Hehe. Ondertussen heb ik al door de meeste cd’s doorgeluisterd (of hoe zegt men dat?) en tot nu toe ben ik erg tevreden met mijn keuzes! Natuurlijk zal ik een meer “in depth” review schrijven van de albums naarmate ik er meer naar geluisterd heb. In tussentijd mogen jullie altijd jullie gedacht achterlaten of eventuele aanraders die ik nog zou moeten aanschaffen!
PS: die Mega Mindy cd heb ik echt wel zelf gekozen hoor. Niets verkeerd mee denk ik, zo eens een foute cd in de collectie. Nah.