Telling stories for a living

01/01/2008 – Aftermath

We spreken woensdag 2 januari, net iets voor 13u. De eerste dag van het jaar is gisterenavond is stijl afgesloten in Kafé Neion met de jaarlijkse Champagnefuif. Rond 21u30 zat de keet daar al goed gevuld en was het al “vollen bak” ambiance. Naarmate de klok dichter bij middernacht kwam, kwam er nog meer volk bij en ergens tussen twaalf en één uur was de party op zijn hoogtepunt en heb ik alle klassiekers gehoord die ik horen wou. Vanzelfsprekend zijn er tijdens dat feesten enkele flessen bubbels gesneuveld (hence the name of the party), afgewisseld met een cola-light of platte water (kwestie van geen “wasted” gevoel te veroorzaken).
The party was hot, de sfeer zat er goed in, de nieuwejaarswensen zijn weer uitgedeeld en de plezantste party van het jaar zit er weer op. Nog 364 dagen (of is het een schrikkeljaar?) tot de volgende party ;-).

2 Comments

  1. Lentesneeuw

    ‘t Is een schrikkeljaar ;o)
    Zodus… moeten we het béste halen uit het jaar, zodat die ene dag meer dan goed wordt gemaakt! Less is more!

  2. Unexpected

    Minimalisme rules inderdaad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑