Telling stories for a living

Die Eerste Dag…

… van het nieuwe jaar! Oudjaar is rustig verlopen: drinken, eten, cadeautjes. Meer moet dat niet zijn voor mij. Vandaag is dus de allereerste dag van 2008 en tot nu toe is dat een erg rustig dagje geweest. Uitslapen, beetje TV kijken, nog een beetje slapen, een beetje XBOX 360 en dan nog wat TV. Straks een goed hapje eten en dan kan ik mij beginnen voorbereiden op het event van het jaar: Champagnefuif.
Ondertussen is het een jaarlijkse traditie geworden dat 1 januari gelijk staat met champagne en feesten met de vrienden. De keet zit altijd afgeladen vol, dus maar goed dat ze met uitnodigingen werken, kwestie dat er geen onverwacht volk de keet vult hé ;-).
Ik ben eens benieuwd hoe vanavond / vannacht nog verder gaat verlopen, maar ongetwijfeld wordt het weer super. Morgen krijgt u een gedetailleerd verslag natuurlijk en tot dan wens ik u dan nog een fijne 1ste januari 2008.

1 Comment

  1. Lentesneeuw

    Alriiight :o) Dan zit je nu wellicht al weelderig tussen de coupekes! Laat ze smaken, laat de ambience je avond maken… en een veilige thuiskomst.
    Happy New Year dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑