Telling stories for a living

Hitch

Hitch, één van Will Smith’s betere films (al vind ik ze tot nu toe allemaal goed, maar ik ben dan ook een serieuze Will Smith fanboy), was vorige week op TV. Ik had geen tijd om te kijken en heb dus de KISS zijn werk laten doen. Gisteren heb ik er dan eindelijk tijd voor kunnen vinden en heb ik er nog eens naar gekeken. Ik had de film “back in 2005” al in de bioscoop gezien, dus ik kende de plot en de belangrijkste grappen nog uit het hoofd, maar toch heb ik regelmatig zitten gieren met deze film.
Grappig, romantisch, avontuurlijk en coolheidsfactor 100, meer moet dat niet zijn voor een onderhoudend filmpje. Hitch heeft eigenlijk een schitterend leven, waarmee ik direct zou ruilen. Die loft, New York en dat beroep spreken mij wel aan denk ik. Al mag ik niet klagen hoor. En als ik eerlijk ben met mezelf, dan herken ik hier en daar wel wat “Hitch-trekjes” in mijn eigen leven.
Hitch, aanrader voor wie hem al gezien heeft, must-see voor wie hem nog niet gezien heeft! En wel nu!

1 Comment

  1. Lentesneeuw

    Uhu… zaaaalige film!
    :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑