Telling stories for a living

SNES

Nostalgie alom, de SNES oftewel Super NES oftewel Super Nintendo Entertainment System. Uren heb ik daarop gespeeld in mijn “jonge” (of moet ik zeggen “jongere”) jaren: Starfox, Super Mario, Mario Kart, Street Fighter II,… hell, ik had zelfs die befaamde bazooka!
Een of andere nostalgicus van een duidelijk hogere orde dan mezelf, heeft zijn SNES omgebouwd tot een draagbare console en het ziet er verdorie gelikt uit. Eigenlijk zou mij dat ook nog interesseren, om er dan af en toe eens mee te spelen en terug te denken aan “toen”, hoe alles nog simpel was en 16-BIT gaming het van het was.

6 Comments

 1. G

  een raceke super mario kart, zie da wel is zitten

 2. Unexpected

  Waar is de tijd van schildpadden schieten op de kart voor je en oliesporen achterlaten voor je achtervolgers (of waren het bananenschillen?)

 3. FRaNKy

  Mijn SNES met bijhorende Super MagiCom copier (SuperWildCard rom derin trouwens) mogen ze uit mijn pollen trekken. Nooit doe ik da ding weg, en ooit begin ik nog eens met al die ROM images op floppy’s te zetten te ze te spelen op de marchandise waarop het hoort gespeeld te worden.
  Neh !

 4. Unexpected

  Ik denk dat ik mijn SNES in der tijd verkocht heb, maar ik heb hier nog ergens een hele boel games liggen. Misschien eens op zoek gaan naar een 2de hands SNES op Ebay ofzo… nostalgie alom, en eerlijk gezegd vind ik die games nog altijd zo goed (soms zelfs beter) dan de huidige games met enorm veel grafisch geweld en pracht en praal… ik word oud zeker?

 5. G

  heb mijn console nog 🙂

 6. Unexpected

  ik denk dat we eens gaan “meeten” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑