Telling stories for a living

Snelheid Went

Niet dat ik dat nog niet wist, maar de voorbije dagen is dat weer eens eventjes bevestigd geworden. De auto ging namelijk op onderhoud en daarom had ik zoals ik eerder al zei mijn origineel motormanagement programma laten terugzetten. Resultaat is een serieuze power to weight verhoging, met andere woorden, bye bye peekaa’tjes. Drie dagen heb ik dus “origineel” rond gereden, en op zich geen enkel probleem, alles vlot netjes.
Maar ik zeg u, als je gewoon bent om je gaspedaal maar te moeten aaien om “instant acceleration” te ondergaan, dan doet dat maar vies als ge dat doet en de verwachte reactie blijft uit. Sinds daarnet staat mijn “customized” programma terug en heb ik terug powah. En goed dat dat voelt. Snelheid (of beter gezegd, koppel) went dus wel degelijk. I love my car.

4 Comments

 1. G

  lang leve DOHC VTEC 🙂

 2. Unexpected

  Haha ja 🙂 I tend to agree, maar ik betaal niet graag die naft!

 3. Sven

  zelf aangepast ?

 4. Unexpected

  Neen hoor. Is geen speelgoed he.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑