Telling stories for a living

Wie Niet Horen Wil…

… moet voelen zegt men in de volksmond. En het volk had gelijk! Gisteren ging ik rond een uur of negen in de gauwtje ééntje drinken in mijn lievelingscafé. Dat eentje werder er twee, en die twee werder er drie en opeens was het 4u in de ochtend! Cava wel? Ja, op een vrijdagavond als je de dag erna kan uitslapen, maar niet op een woensdagavond wanneer je ‘s anderdaags om 6u15 uit de veren moet. Voor de snelle rekenaars onder jullie: ik heb vorige nacht inderdaad maar twee uurtjes geslapen om daarna een productief werkdagje op poten te zetten.
Gelukkig ben ik gezegend met een lage nood aan slaap, waardoor ik dus best wel kan overleven op twee uren “zzz’s”. Vandaag was het terug van dat 😉 maar ben ik wijselijk om half twaalf huiswaarts gekeerd zodat ik toch iets meer uurtjes onder de wol kan doorbrengen.
Bij deze wens ik jullie dus een goede nacht!

2 Comments

  1. G

    wijselijk besluit, ze hebben tot vroeg op den toog gedanst

  2. Unexpected

    Hehe ja de vogeltjes hebben het mij gezegd 🙂 … chance dat ik op karakter ben doorgegaan of het had niet mooi geweest op het werk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑