Telling stories for a living

Telenet Turbo

Telenet heeft me al dikwijls zwaar op mijn zenuwen gewerkt, maar als alles goed werkt zijn ze wel redelijk tot zeer snel. Hieronder een screenshot van Firefox die bezig is met het downloaden van gOS, oftewel Google OS. Gebaseerd op Ubuntu 7.10 met verbazend veel trekjes van Vista en Leopard. Ik ga het eens in een virtuele machine draaien en zien wat dat geeft, zo gOS.
PS: en ik verdenk Google dus effectief van plannen tot World Domination eh… voor zover dat nog niet het geval is.

Telent Turbo

4 Comments

 1. Lentesneeuw

  En we zijn weer vertrokken… ;o)

 2. Unexpected

  Met wat 🙂 ?

 3. Lentesneeuw

  met de woordenstroom :o)
  Glad to have you back!

 4. Unexpected

  Haa 🙂 mja, ik moet jullie toch op de hoogte houden van mijn bezigheden nietwaar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑