Telling stories for a living

Brussel

Vandaag is het dus de dag van de dynastie. Ik wist dat dus niet en toen ik vanmorgen naar Brussel reed, ging alles goed… tot ik in het centrum kwam en overal werd omgeleid zodat bepaalde mensen die net iets belangrijker zijn dan u en ik (te zien aan de vlagjes die op de motorkap van hun S-klasse staan) gewoon op het straat zouden kunnen parkeren in plaats van tien minuten te moeten stappen van de parking tot aan de kathedraal.
Zeverij! En daarvoor de werkmens zo lastig vallen. Grrr.

2 Comments

  1. Christophe

    Zo de dag van onze dynastie vergeten zeg. 😉

  2. Unexpected

    Mja 🙂 ik ben daar allemaal niet zo gek op 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑