Telling stories for a living

XBOX 360 HDD

Mijn XBOX 360 harde schijf is eindelijk toegekomen, waardoor ik nu ook op de Live! kan spelen, demo’s kan downloaden, games kan saven, mijn eigen muziek op de console dumpen om deze dan te beluisteren tijdens het gamen, … véél toffer zo!

XBOX 360 HDD

 

En ik las ook nog dat Microsoft aan het onderhandelen is met DivX om DivX-ondersteuning (en XviD) toe te voegen aan de console. Vermoedelijk heeft dat iets te maken met het feit dat Sony deze ondersteuning ook gaat toevoegen aan zijn PS3, maar toch is het super nieuws voor de liefhebbers.

4 Comments

 1. Clopin

  Het enige minpunt aan Xbox imho, die divx. Nu PS3 het officieel gaat ondersteunen zal het hopelijk niet al te lang meer duren.

 2. Unexpected

  Inderdaad. Dat is ook de reden dat MS er opeens vaart achter zet.

 3. X3mE

  Joep polleke, toevallig hierop gesukkeld se 🙂 Ge moet nekeer danig uw gamertag op die xdoos doorperen … kannek u is afmaken in Halo 3 …

 4. Unexpected

  Geeft me maar eens een mailke op unexpected [at] unexpected [dot] be en dan stuur ik mijn nickname wel door ;-). Opgelet, ben nog Halo3-loos maar sta wel paraat voor een brokje GOW of Forza2 :p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑