Telling stories for a living

Google Reader

Wegens perikelen met Bloglines en op aanraden van de lezers heb ik mij vandaag toegelegd op Google Reader, Google zijn gratis RSS-feed reader. Als je al een account hebben voor GMail (of Google Calendar) dan moet je geen account maken en kan je dadelijk inloggen.
Feeds exporteren naar een OPML-bestand in Bloglines en daarna importeren in Google Reader en klaar is kees. De interface is eventjes wennen in vergelijking met Bloglines, maar al na een paar minuten ben je ermee weg en vraag je je af waarom je dit nooit eerder gebruikt hebt.
Ik heb er ondertussen nog maar een uurtje mee gespeeld, maar ik ga er de komende dagen “in depth” mee bezig zijn en dan post ik tegen het einde van de week een algemene evaluatie. Maar het ziet er goed uit, thanks beste lezers!

2 Comments

  1. peter

    En wat is het besluit na een weekje? /-)

  2. Unexpected

    Unexpected maakt gretig gebruik van Google Reader sindsdien 🙂 af en toe nog eens Bloglines uit gewoonte en omdat ik nog die “notifier” in de taakbalk heb staan, maar eenmaal Firefox open, staat Google Reader in de favorieten! Aanrader dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑