Telling stories for a living

Bloglines

Wat is er aan de hand met Bloglines? Mijn favoriete online RSS-reader doet al een paar dagen raar: nieuwe posts worden aangeduidt terwijl ik die al gelezen had, bij het klikken op “mark all as read” krijg ik opeens maar de helft van de feeds te zien en daarna een foutmelding dat er een probleem is met de database en dat ik het later eens opnieuw moet proberen. En dat is dus al drie dagen aan de gang. Hopelijk komen ze er snel uit of ik zal eens op zoek moeten gaan naar een waardig alternatief.
Eigenlijk, nu ik het er toch over heb. Iemand een alternatief voor Bloglines. Ik wil het van op verschillende computers kunnen nachecken, dus lieft een online variant en niet iets dat lokaal moet geïnstalleerd worden.

6 Comments

 1. Inferis

  DT is uw sterkste kant toch niet, precies? 🙂
  Waarom geen Google Reader? Kan je zelfs offline gebruiken als ‘t moet, dankzij Gears…

 2. Unexpected

  Ge ziet dat verkeerd Inferis 😉 Ik was aan het zien of ge al wakker zijt 😉

 3. Unexpected

  En Google Reader nog niet getest, is dat iets waard? En doet die een import van Bloglines per toeval, want dat zou werk besparend zijn hoor.

 4. Inferis

  Ik vind het niet slecht. Nu, ik heb nooit met Bloglines gewerkt, dus ik kan niet vergelijken…

 5. Peter

  Heel lang ook onvoorwaardelijke fan van Bloglines geweest. Tot ik in een nieuwsgierige bui, mijn meer dan 100 feeds exporteerde binnen Bloglines naar een OPML bestand, importeerde in Google Reader. En 30 sec. later was ik verkocht. Ondertussen al maanden tevreden Google Reader gebruiker, in iedere mogelijke browser, Symbian GSM, PDA, enz.. overal bij de hand.
  Aanrader dus om even uit te proberen, en ‘t kost je amper een inspanning.

 6. Unexpected

  Bloglines is geëxporteerd zie, ik ga Google Reader eens testrijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑