Telling stories for a living

Blog Pimpin

Pietel legt in geuren en kleuren uit hoe je je blog kan pimpen om meer bezoekers over de vloer te krijgen. Interessant om te weten, maar het hangt er natuurlijk vanaf wat je reden tot bloggen is. Persoonlijk vind ik het natuurlijk fijn om te zien dat ook mijn bezoekersaantallen elke maand stijgen, maar dat is niet de reden waarom ik hiermee begonnen ben.
Mijn blog is ontstaan als “test omgeving” voor mijn webserver. En dan eens een blogmodule installeren eh, ge kent dat wel. En dan lees je over plugins die je moet getest hebben enz. En voor je het weet ben je al die zaken aan het neerpennen en duiken er ook andere onderwerpen op tussen al die testjes en opeens heb je een blog :-). Neen, ik amuseer er mij mee. Niet meer, niet minder.

5 Comments

 1. Imke Dielen

  De mijne was ook een test en voor je het weet is het een verslaving! 🙂

 2. Unexpected

  Inderdaad 🙂 maar dat is juist fijn eh 😉 per ongeluk een nieuwe hobby ontdekken 😀

 3. Imke Dielen

  Dat klopt dan ook weer wel 🙂

 4. Beo

  Bof, behalve een hoge bounce-rate brengen die Google-hits toch niet veel op. En idd niet iedereen blogt om ‘t countertje te zien draaien, he… 😉

 5. Unexpected

  Niet iedereen nee 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑