Telling stories for a living

Vakantie!

Inderdaad, zoals de titel al doet vermoeden ben ik vanaf nu met vakantie tot en met volgende week. Uitslapen, openstaande to-do’s afwerken, eindelijk naar de kapper gaan, van het hopelijk mooie herfstweer genieten, naar de cinema gaan want heb nog vrijkaarten die op moeten, eindelijk mijn W2K3 MCSE boeken uitlezen en preppen voor de examens, een zware inhaalbeweging doen op gebied van TV series en films, … en dan zal die vakantie alweer om zijn vermoed ik.
Voor zij die gaan werken, succes!

4 Comments

 1. mieke

  geniet ervan. Zullen wij wel werken!

 2. Unexpected

  Zal ik zeker doen 🙂 Thanks!

 3. Joke

  Dat is geluk hebben jong. Ik neem volgende week ook wel twee dagjes maar voor de rest werk ik keihard door.
  ‘t Amusement gewenst!

 4. Unexpected

  Merci Joke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑