Telling stories for a living

Gary Jules

Heb een nieuwe full-cd ontdekt: Gary Jules – Trading Snakeoil For Wolftickets. Knappe cd van de man die de cover gemaakt heeft van Mad World, origineel van Tears For Fear uit 1983. Zijn versie is bekend geworden doordat de gasten van Microsoft het nummer gebruikt hebben in de reclamecampagne van Gears Of War voor XBOX360. Natuurlijk staat dat nummer ook op de cd, maar de rest is zeker even goed. En die kerel heeft dat dus alles bereikt zonder manager, zonder platenfirma, zonder uitgeverij, … gewoon op eigen houtje. Een echte self-made man dus. Check it. Bekijk ook onderstaande videoclip van het nummer, vooral die mensen die figuren maken zijn bangelijk.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4]

4 Comments

 1. G

  zalig nummer, brengt zo gevoel nr boven….

 2. G

  zalig nummer, brengt zoveel gevoel nr boven….

 3. Unexpected

  Inderdaad… ik vind het een erg depressief nummer, zo eentje waarin je kan wegdwalen… maar ik vind de tekst super en meesleepend. Dus het is een van de favoriete nummers in de collectie 🙂

 4. jack

  probeer pills ook eens van het zelfde album bevalt vast evengoed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑