Terwijl ik nog wat op het net rondzweef, staat op de achtergrond de TV aan, afgestemd op Kanaal 2. En blijkbaar zenden ze nu de live show van Milk Inc. uit, nl. Supersized. Het geheel is opgenomen in het Sportpaleis anno 2006 (dit jaar doen ze drie shows als ik me niet vergis?) en de keet zit daar dus stampvol. Nu ben ik wel een liefhebber van dansmuziek (en nog van vele andere genres notabene) en ik kan hun muziek ook wel smaken (al ben ik die nummers ook heel snel weer beu), maar het moet toch gezegd worden dat het zangtalent van die meisjes niet het belangrijkste is wanneer ze geselecteerd worden denk ik (alsof we dat nog niet wisten hé).
Zonet was het “I Don’t Care” waarin Sylvie (u weet wel, Sylvie Melody van vroeger) van Silver meezingt met Linda van Milk Inc. en beide dames hun stemmen kwamen serieus tekort om dat betreffende nummer live te brengen. En niet dat ik een expert ben van zingen en alles wat daarbij komt kijken, maar ik denk dat er toch wel moeilijkere nummers zijn voor een zangeres?
Anyway, los daarvan geef ik graag toe dat België trots mag zijn op zijn dansformaties, die grensoverschrijdend succes hebben. En ja, ik vind Linda van Milk Inc. ook wel een leuke verschijning. Jihaa.