Telling stories for a living

Battlestar Galactica

Zonder het te beseffen heb ik deze week naar de laatste aflevering van Battlestar Galactica gekeken. Ik had dat namelijk opgenomen tijdens het verlof en toen ik vandaag de TV-gids afspeurde, zag ik geen Battlestar Galactica meer staan. Ik ben dan maar mijn NAS ingedoken omdat ik me herinner dat ik Battlestar Galactica al eens gedownload had lang geleden. En inderdaad, seizoen twee staat te wachten (seizoen drie is onderweg) en ik heb er dan maar direct werk van gemaakt en naar de eerste aflevering gekeken (want ik wou maar al te graag weten hoe het met Captain Adama gaat en wat er van Sharon gekomen is). De drang om er nog een afleveringske door te jagen is groot, maar ik besef dat het straks weer werkdag is en dat ik er dan waarschijnlijk niet uit ga geraken… Het zal voor morgen zijn dus.

2 Comments

  1. G

    ssst, moet ze nog zien, ben gestopt wegens tijdsgebrek….

  2. Unexpected

    Begin er dan maar rap aan want ge mist iets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑