Telling stories for a living

TV

Triestig. Echt triestig, die programmatie die de zenders tegenwoordig op ons afsturen. Vandaag is er welgeteld één uitzending die mij een beetje kan boeien: The Saint op VT4 om 22u. En dan nog. Ik heb die film al gezien. Voor de rest is de buis gevuld met zeverij, brol en rotzooi van de bovenste plank. Allemaal vanuit mijn kritisch perspectief weliswaar.
Denk dat ik straks eens een film ga opzetten, kwestie dat mijn “to-view” lijst een beetje korter wordt en zo. Ofwel begin ik aan een nieuwe serie? Of misschien een nieuw boek beginnen? Of nog wat opzoekwerk verrichten voor de reis? Of opruimen en kuisen? Of die nieuwe cd’s die ik vandaag gekregen heb eens kritisch beluisteren?
Aarghh. Te… veel… keuzes…

6 Comments

 1. Freggeltje

  Beste nummer 30039 (waarvoor proficiat),
  TV volg ik ook al lang niet meer. Een goei filmke daarentegen kan er altijd in! Daarnet nog naar de videotheek geweest om ‘The Devil wears Prada’. Blijkt een ijzingwekkende gelijkenis te vertonen met m’n bazin van vroeger, mevrouw de professor het diensthoofd van een dienst in een universitair ziekenhuis… Vrouwen als chef: horror tot in het absurde!
  Soit, over die reisadaptor: idd, van tegenwoordig zijn die wel ietsje gesofisticeerder ;o)
  Groetjes!

 2. Unexpected

  Haaa The Devil Wears Prada. Die vond ik niet slecht, ook al weet je direct hoe het gaat eindigen. Tis zo een feel good movie eh. Ontspanning troef. En met een super versie van “Crazy” van Alanis.

 3. Ikke

  Jup, niks op den tv, ook dvd’ke opgezet … Underworld …

 4. Unexpected

  Underworld is goed. En de tweede is ook wel ok. Misschien toevallig, maar de hoofdrolspeelster uit Vacancy, speelt ook in Underworld.

 5. ann

  Het was ook nog Flashdance op één of andere zender las ik gisterenmorgen in Metro. :o)

 6. Unexpected

  Ja inderdaad 🙂 maar wegens al 1000 keer gezien te hebben, telt die niet meer mee in mijn lijst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑