Telling stories for a living

Jericho – Seizoen 1

Ik heb net de laatste aflevering van het eerste seizoen van Jericho, de serie waarin terroristen zo goed als alle hoofdsteden van de VSA “nuken” en waar een klein stadje Jericho genaamd moet zien te overleven, gezien en het smaakt naar meer. Het einde is zeker niet sluitend en laat veel vragen open, genoeg om een tweede seizoen op ons los te laten. Sommige personages verdwijnen voorgoed uit de serie, anderen gaan nog terugkomen, maar ik ga niet teveel verklappen.
Zoals ik al eerder zei, zou het tweede seizoen in de VSA al moeten bezig zijn, maar bij ons vrees ik dat we gaan moeten wachten tot de lente van 2008 alvorens het op de buis komt. Op VT4 is het eerste seizoen nog bezig, ze zitten aan aflevering 14 (if I’m not mistaken) van de in totaal 22 afleveringen, omgerekend nog voor vier weken materiaal aangezien ze er twee per week tonen.

2 Comments

  1. Matthias

    Ik heb al geruchten gehoord dat ze Jericho gingen schrappen… *surprise surprise* zucht…

  2. Unexpected

    Klopt maar er zijn enorm veel petities opgestart en daardoor gaan ze toch verder… woohoow 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑