Telling stories for a living

The Simpsons Movie

Iemand The Simpsons Movie al gezien? Ik heb er deze avond naar gekeken: it kicks some serious butt people! Ik moet er ook wel bijvertellen dat ik een longtime fan ben van The Simpsons in die zin dat ik er jaren naar gekeken heb op TV en ook verschillende seizoenen ervan op DVD gekocht heb, maar toch denk ik dat iedereen die van een serie met humor houdt deze film moet zien. De “jokes” zijn origineel en hebben me meermaals aan het lachen gebracht, iets wat ik eigenlijk niet verwacht had… vind maar eens origineel materiaal na 18 (!!) seizoenen. Naast de schitterende humor, brengt de film ook andere gevoelens van zijn hoofdfiguren in beeld. En ja, Bart komt in zijn blootje in beeld. Aanrader!

Simpsons Movie

3 Comments

 1. Joke

  Allez maat, iedereen heeft die film gelijk al gezien of wat?
  Telkens als ik daar een post zie van verschijnen, word ik er curieuser en curieuser van.

 2. Unexpected

  Awel, als ge u haast kunt ge de laatavond film nog gaan zien. Het is zeker te moeite 🙂

 3. Ikke

  Die wil ik ook zien si … :-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑