Telling stories for a living

Mooi Weer

Hoera! Vandaag was het eindelijk nog eens een dag die de term “zomer” waard is. Zonnestralen, niet teveel wind, buiten kunnen gaan in korte mouwen zonder kippenvel te kweken en ‘s middags met de collega’s op een terras zitten en genieten. Ik hoop dat dit een voorbode mag zijn voor wat nog komen moet, want na volgende week heb ik een weekje verlof! In ieder geval ga ik er vandaag nog van profiteren, want in ons Belgenlandje kan het morgen alweer “drash nationale” zijn…

5 Comments

 1. mieke

  ik hoop ook dat het ens EINDELIJK zal beginnen zomeren. Maar helaas, t ziet er zo niet uit, ik zie allen maar regen en nattigheid

 2. mieke

  ik hoop ook dat het eens EINDELIJK zal beginnen zomeren. Maar helaas, t ziet er zo niet uit, ik zie alleen maar regen en nattigheid

 3. Joke

  Vandaag was alweer een heel pak bewolkter. ‘t Heeft lang geduurd :-s

 4. Unexpected

  Jep inderdaad 🙁 maar geen nood ladies, vanaf morgen gaat het weer in de goede richting en dit weekend tot 28 graden al!!

 5. G

  tijd om te gn terassen 🙂 remember brussel strand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑