Telling stories for a living

Komkommertijd?

Ik heb zo de indruk dat de komkommertijd echt wel ingetreden is in de blogwereld. Vele blogs krijgen in plaats van een dagelijkse update, een wekelijkse update. Anderen doen gewoon de deuren dicht voor een maand. En de bezoekers zijn ook met minder, dat zie je aan de comments en aan je bezoekersstatistieken.
Alleen vraag ik mij dan af waar iedereen zit? Want met ons /* start sarcasm mode */ mooie zomerweer /* stop sarcasm mode */ kan ik moeilijk geloven dat iedereen “een terraske gaan doen is”.  Op verlof allemaal naar waar het beter is? Of misschien zelfs slechter (ik denk aan de regen in Engeland of aan de veel te hoge temperaturen bij onze ooster buren)?
Zelf ben ik ook al aan het aftellen naar de tweede helft van augustus, voor enkele welverdiende weken verlof (allé één week verlof, één week opleiding wat niet echt verlof is maar toch ook niet echt werken, gevolgd door twee weken verlof waarin ik zeer waarschijnlijk richting USA trek). Daarna ga ik weer twee weken op het werk doorbrengen om dan een weekje naar Cannes te trekken voor die eerder genoemde snoepreis opleiding.

3 Comments

 1. mieke

  idd komkommertijd. Terwijl er nu net zoveel komkommers worden gegeten. ach help, mss word (ben?) ik gewoon gek?
  Maar nee, ondanks het” slechte” weer is het nog steeds zomer. So, lets enjoy it!

 2. Tjoff

  Inderdaad, vakantie/reizen heet het.
  Verder nog aan toevoegen dat het belang van blogs vaak veel te sterk wordt overschat.

 3. Unexpected

  Vakantie is niet voor iedereen reizen… misschien is vakantie voor sommige mensen wel blogs lezen…
  En die “toevoeging” van het belang van blogs: ik weet niet precies waar je hiermee op doelt, maar laat het duidelijk zijn dat blogs lezen en blogs maken voor de grote meerderheid van de mensen een vorm van ontspanning is, ook voor mij. Ik krijg het gevoel dat jij daar anders over denkt….?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑