Telling stories for a living

Harry Potter And The Deathly Hallows

Iemand gisteren al in de file gestaan om het laatste deel van de saga te kopen? Blijkbaar heeft Watergate Waterstones in Brussel een night-sale gedaan alsmede ook alle FNAC-winkels (met uitzondering van Wijnegem). Vandaag, op de nationale feestdag waarop dus alle andere winkels gesloten zijn, kan je terecht in The Coffee Club te Brussel en te Antwerpen vanaf 9u30 tot 18u. Zelf ben ik niet gaan aanschuiven en zal ik straks ook niet naar The Coffee Shop cruisen. Al moet ik toegeven dat ik er effe over getwijfeld heb. Ik denk dat ik me gewoon eventjes laten meeslepen heb in de hype op zich, want ik bezit geen enkele van de voorgaande boeken, noch heb ik er eentje van gelezen. Ik heb wel al de films, met uitzondering van de nieuwste, gezien. Misschien schaf ik me deze set wel aan, of wacht ik nog eventjes voor deze… We zien wel.
Update: met dank aan Tom om mij te wijzen op die gigantische fout :-).

2 Comments

 1. Tom

  Watergate? Klinkt meer als een Amerikaans schandaal dan als een Britse Boekhandel, hé?
  *kuch* Waterstone’s *kuch*
  =P

 2. Unexpected

  Hehe 🙂 I stand corrected!

1 Pingback

 1. Harry Potter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑