Ik kreeg net een mailtje dat mijn bestelling van vorig weekend bij Amazon.com verstuurd is. Die gasten bieden toch wel een schitterende service aan als ik er zo over nadenk. Al jaren koop ik het merendeel van mijn boeken bij hen, soms in de UK maar meestal in de US of A. Tracking van je pakket, aan huis levering, je kan de boeken bijna altijd doorbladeren (meestal bieden ze één of meedere hoofdstukken onder de vorm van e-books aan zodat je kan nagaan of het boek te bieden heeft wat je zoekt), je kan “combo packs” kopen waarin het boek dat jij oorspronkelijk wou, gecombineerd wordt met een ander boek dat in hetzelfde plaatje past (en natuurlijk ook interessant voor hen, want zo koop jij als koper meer dan één boek) aan een voordelige bundel-prijs, er staan reviews van andere kopers (die naar mijn ervaringen wel te vertrouwen zijn) én ze zijn nog eens goedkoper dan de lokale shops! Waarom zou ik dan nog elders kopen?
PS: delivery date is aanstaande vrijdag, maar misschien zijn die gasten van DHL zo snel dat het hier nog vroeger is! Ik hou u op de hoogte.