Telling stories for a living

Are You Ready?

Al een tijdje zijn ze op Studio Brussel in de ochtendshow van Peter Vandeveire bezig met zo een foute plaat van de week (u kent ongetwijfeld “Frisko In Den Disco” wel als u ‘s morgens naar StuBru luistert). Tijdens dat stukje spelen ze op de achtergrond altijd een aanstekelijk deuntje dat ik tot eergisteren niet kon plaatsen. Per toeval ben ik er achter gekomen dat het eigenlijk het refrein van “Pakito – Are You Ready” is dat ze afspelen. Simpel nummer dat in feite gewoon verder borduurt op de vorige releases van “Pakito” maar dat verdorie aanstekelijk is en gans de dag in je kop zit. Tu tutu tutu tuuuu…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QSIFvtn1uHA]

1 Comment

  1. G

    en dat deuntje van pakito doet mij denken aan pinochio van 15j geleden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑