Telling stories for a living

DVDs

Het was al een serieus tijdje geleden dat ik nog geld had uitgegeven aan DVD’s, maar vandaag is het er dan toch weer van gekomen. Wegens echt wel goed en wegens een scherpe prijs ben ik met het volgende thuis gekomen:

 • Harry Potter – Jaar 1-4: De eerste vier HP-films in een verzamelbox. Ja ik weet dat dit eigenlijk kinderfilms zijn, maar toch vind ik ze leuk om naar te kijken. Nah.

Harry Potter - Year 1 - 4

 • The 4400 – Season 3: The 4400 vind ik persoonlijk een van de betere sci-fi reeksen die spijtig genoeg wat onderkend is op onze zenders. Ik had de eerste twee seizoenen al op DVD en ik heb dit derde seizoen al gezien via minder legale Xvid’jes, maar toch wou ik de DVD-BOX hebben. Ten eerste omdat ik mijn verzameling graag compleet wil hebben en ten tweede omdat ik het gewoon goed vind. Ik hoor dus bij die mensen die wel eens illegale muziek of films duren downloaden, maar die wél het originele werk kopen nadien (als het tenminste het geld waard is…).

The 4400 Season 3

5 Comments

 1. super4004

  yep, ik behoor ook tot die club mensen. Al is het een eeuwigheid geleden dat ik nog eens een divx’je downloade. kwaliteit is niet altijd je dat, audio en video sync lopen niet zoals het hoord (nogal dom als het bvb iemand tegen een paal ziet lopen en pas een sec later het geluid erbij hoort), subtitles die er niet zijn of ook weer niet synchroon (toch wel handig, ondertitels)… plus dat het aan je downloadlimieten vreet en veel te traag gaat… dus ja, kopen dus als het echt de moeite is.

 2. Nienna

  Hoi, bedankt voor je berichtje in mijn box. Ik zoek hier naar jouw profiel maar vind er geen ?
  Groetjes,
  Nienna.

 3. Unexpected

  @ Super4004: das een kwestie van de goede rips te zoeken hoor ;). Maar dan nog vind ik dat iemand die een goed product maakt het verdient om ervoor de verdiensten te krijgen (en hopelijk dan in de toekomst nog meer leuke producten maakt)
  @ Nienna: klopt. In deze theme heb ik dat nog niet kunnen integreren. Je mag altijd een mailtje sturen hoor, ik zal met plezier antwoord geven -> unexpected [at] unexpected [dot] be

 4. Clopin

  Harry Potter rules! En ik vind niet alle films zo geschikt voor kleine kinderen 😉

 5. Unexpected

  Inderdaad Clopin! Vooral de laatste zijn minder geschikt eh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑