Telling stories for a living

Water

Ik heb al vaak vastgesteld dat ik veel te weinig water drink en veel te veel van “dienen bucht” zoals cola (ook al is het light) en ice-tea en sprite en looza’kes en … Allemaal heel lekker, maar gezond is dat toch niet. Vandaar ben ik sinds vorige week mij aan het concentreren op meer water drinken: thuis elke dag een fles van 2l Vittel (met handige maxi-grip!) proberen te ledigen en op het werk waterkes uit de koffiemachine draaien in plaats van de normale extra-sterke koffie. ‘s Morgens gun ik mezelf nog wel een décafé’ke, kwestie van mijn boterhammen toch met smaak op te eten :-).
En dan moet je weten dat ik water nooit erg lekker gevonden heb! Maar het begint te beteren, het smaakt me al zelfs. En de resultaten zijn er ook. Ik voel me merkelijk beter en ben op de koop toe al enkele overtollige kilo’s kwijtgespeeld. Water, een aanrader. Santé!

5 Comments

 1. Zita

  Ik was vroeger ook niet bepaald een waterdrinker, maar er zijn heel veel trucjes om dat goedje toch smakelijk te maken: zo heb je verschillende soorten (light)siroopjes die je water een extra smaakje geven.
  Of je kunt zelf ijsthee maken: twee zakjes thee naar keuze (ik maak dat met rozenbottel/framboos), het sap van een citroen en een beetje zoetstof indien het je allemaal niet zoet genoeg is.
  🙂

 2. Unexpected

  🙂 bedankt voor de interessante tips Zita, ik probeer ze uit! En zeggen dat ik gewone cola zelfs niet meer drink… eens je begint te kijken naar hoeveelheden suiker en caloriën in bepaalde dingen, dan val je dus achterover eh!

 3. Unexpected

  Nogmaals fel bedankt voor de supertip. Staat op mijn todo list en ik laat weten hoe het was.

 4. Inferis

  Goed bezig, cola laten maar dan wel siroopjes bij het water doen…
  Water = water, en niet water + iets anders.

 5. Unexpected

  Het klopt inderdaad dat puur water nog altijd het beste is… maar als het ofwel cola is, ofwel water met 1 theezakje in, dan denk ik toch dat dat laatste de beste keuze is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑