Telling stories for a living

Koel

Ik ben blij dat er vanavond een beetje wind waait. De voorbije twee nachten waren me net iets teveel van het goede met als gevolg dat ik toch niet echt uitgeslapen was en op het werk met momenten het moeilijk kreeg. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik regen wil en lage temperaturen en al. En natuurlijk is het in ons Belgenlandje niet mogelijk om iets gematigd te hebben. Na een mooie, warme week volgen nu dagen van koelte. De temperatuur gaat met een gemiddelde van 18 graden, zo een 7 graden lager liggen dan de voorbije week. Nog altijd ok, maar toch net iets te weinig om met korte mouwkes op een terrasje te hangen nietwaar? Gelukkig geven ze al geen regen.

2 Comments

  1. kaatje

    Ik wil een beetje regen….mijn plantjes hebben het nodig!!!

  2. Unexpected

    Heh 🙂 groene vingers Kaatje? Wat is er mis met een tuinslang? zou kunnen we toch nog genieten van terrasjes en kunnen je plantjes toch drinken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑